
RESTAURANTEN ER LUKKET INDTIL VIDERE
Vores restaurant er åben onsdag – lørdag fra 17.00 – 22.00 og søndag efter aftale. I restauranten tilbyder vi et bredt udvalg af gode danske klassikere og italienske specialiteter. Kig forbi og spørg på dagens ret!
Menukort
Forretter
Kartoffel / Porresuppe 129,- Porresuppe med kartofler og bacon overdrysset med croutoner og et drys af purløg.
Carpaccio 149,- Rå oksemørbrad skåret i tynde skiver på en bund af rucolasalat, artiskok og oliven. Drysset med parmesan og balsamico.
Tiger rejer 129,- Tiger rejer svøbt i bacon og stegt i ovn. Serveres med salat, tomat og karrydressing. Hertil hjemmebagt brød
Hovedretter
Nørre Aaby Schnitzel 229,- Hel udbanket paneret svinemørbrad selvfølgelig med wienerdreng, ærter og brasede kartofler og masser af brun sovs. Som smagen af de gode gamle dage!
Togførerens mørbradgryde 189,- Svinemørbrad, bacon, løg, paprika, cocktailpølser, champignon og peberfrugt i lækker flødesovs. Serveres med kartoffelmos og baconstykker.
Stegt flæsk med persillesovs 149,- Serveres med hvide kartofler og rødbeder. Danmarks nationalret.
Peberbøf 389,- 300 gram oksemørbrad stegt med 3 typer peber og sennep, serveres med salat og ovnstegte kartofler og grønt. Hertil mild pebersauce
Kyllingebryst i honning 229,- Pandestegt kyllingebryst stegt i honning og soya. Hertil salat og kartoffelmos.
Penne Stazione 149,- Friske penne al dente i lækker tomatsovs med oksemørbrad, bacon, løg, champignon, chili, tomater. Overdrysset med parmesan og pyntet med basilikum.
Skindstegt laksefilet 245,- Filet stegt på pande serveret med hvide kartofler og ovnstegte rodfrugter. Hertil Hollandaise sauce.
Victors æggekage 149,- Med masser af røget spæk, tomater, purløg og agurk. Hertil smørstegt rugbrød.
Bøf Stroganoff 229,- Oksemørbrad i brun sovs på en bund af ærte/kartoffelmos. Hertil radiser, champignon, rødbeder, cornichon og pynt.
Dessert
Is & Frugt 119,- Tiramisu 119,- Chokoladekage 119,- Pandekager med is 119,- Dessertpizza 119,-
Kager
Stationens lagkage 39,-