Restaurant stationen

 

Vores restaurant er åben onsdag – lørdag fra 17.00 – 22.00 og søndag efter aftale. I restauranten tilbyder vi et bredt udvalg af gode danske klassikere og italienske specialiteter. Kig forbi og spørg på dagens ret!

                            Menukort

Forretter

Kartoffel / Porresuppe                  129,-

Porresuppe med kartofler og bacon overdrysset med croutoner og et drys af purløg.

Carpaccio                                       149,-

Rå oksemørbrad skåret i tynde skiver på en bund af rucculasalat, artiskok og oliven. Drysset med parmesan og balsamico.

Tiger rejer                                       129,-

Tiger rejer svøbt i bacon og stegt i ovn. Serveres med salat, tomat og karrydressing. Hertil hjemmebagt brød

Hovedretter

Nørre Aaby Schnitzel                     229,-

Hel udbanket paneret svinemørbrad selvfølgelig med wiernerdreng, ærter og brasede kartofler og masser af brun sovs. Som smagen af de gode gamle dage!

Togførerens mørbradgryde          189,-

Svinemørbrad, bacon, løg, paprika, cocktailpølser, champignon og peberfrugt i lækker flødesovs. Serveres med kartoffelmos og baconstykker.

Stegt flæsk med persillesovs      149,-

Serveres med hvide kartofler og rødbeder. Danmarks nationalret.

Peberbøf                                        389,-

300 gram oksemørbrad stegt med 3 typer peber og sennep, serveres med salat og ovnstegte kartofler og grønt. Hertil mild pebersauce

Kyllingebryst i honning                229,-

Pandestegt kyllingebryst stegt i honning og soya. Hertil salat og kartoffelmos.

Penne Stazione                             149,-                                                                                                        

Friske penne al dente i lækker tomatsovs med oksemørbrad, bacon, løg, champignon, chili, tomater. Overdrysset med parmesan og pyntet med basilikum.

Skindstegt laksefilet                     245,-                                                                                               

Filet stegt på pande serveret med hvide kartofler og ovnstegte rodfrugter. Hertil Hollandaise sauce.

Victors æggekage                         149,-

Med masser af røget spæk, tomater, purløg og agurk. Hertil smørstegt rugbrød.

Bøf Stroganoff                               229,-

Oksemørbrad i brun sovs på en bund af ærte/kartoffelmos. Hertil radiser, champignon, rødbeder, cornichon og pynt.

Dessert

Is & Frugt                                       119,-

Tiramisu                                         119,-

Chokoladekage                             119,-

Pandekager med is                       119,- 

Dessertpizza                                  119,-                                                                                            

 

Kager

Stationens lagkage                       39,-